Maaike Cafmeyer te zien in nieuw seizoen De Slimste Mens (maar niet als kandidate)

Redactie KW

Het nieuwe seizoen van de populaire tv-quiz start op maandag 17 oktober.

De Slimste Mens ter Wereld maakt zich op voor een nieuw en veertiende seizoen dat van start gaat op maandag 17 oktober op Vier. De dagelijkse quiz krijgt dit seizoen niet alleen twee nieuwe vaste juryleden, maar ook 34 gloednieuwe kandidaten én een nieuw uitzenduur. Vanaf maandag 17 oktober start het programma, van maandag tot en met donderdag, rond de klok van 21.30 uur.

Maaike Cafmeyer te zien in nieuw seizoen De Slimste Mens (maar niet als kandidate)

De jury is er alvast klaar voor. Ze stellen zichzelf al even voor in de generiek van hun eigen ‘De Slimste Mens ter Wereld-sitcom’ – een mini-sitcom met een knipoog naar zowel Married with Children als Full House. We treffen daarin niet alleen drie oude bekenden aan: Philippe Geubels, Herman Brusselmans en Jeroom, maar ook twee nieuwkomers. De altijd prettige verschijning Maaike Cafmeyer komt het gezelschap vervoegen en voor de eerste keer in de geschiedenis van de De Slimste Mens zal een Hollander deel uit maken van onze vaste jury, Marc-Marie Huijbregts.

Freddy vs. Jay

Bij de kandidaten voor het nieuwe seizoen voorlopig al twee West-Vlamingen, met ‘callboy’ Rik Verheye en Bart ‘Freddy De Vadder’, Vanneste.