Zandsculpturenfestival haalt na een maand al 50.000 bezoekers

De 50.000ste bezoeker was het gezin De Caluwé uit Sint-Gillis Waas De Klinge. Op de foto: schepen Tom Dedecker, familie Bert De Caluwé, Cindy Smet, Lucas & Lore, burgemeester Jean-Marie Dedecker en Peter Monbailleu. © LC
Redactie KW

Het Zandsculpturenfestival met als thema FC De Kampioenen kent een gigantisch succes. De organisatoren hadden gehoopt om tussen 1 juli en 15 september 50.000 bezoekers te mogen verwelkomen, maar na een maand is dit aantal al gehaald.

De 50.000ste bezoeker was het gezin De Caluwé uit Sint-Gillis Waas De Klinge. Bert De Caluwé en zijn echtgenote Cindy Smet waren met de kinderen Lucas en Lore speciaal naar Middelkerke gekomen om er een bezoek te brengen aan het Zandsculpturenfestival.

“De kinderen zijn superfan van de reeks FC De Kampioenen en kijken iedere dag naar een aflevering. Hun geluk kan dus niet op, niet enkel omdat ze dit Zandsculpturenfestival kunnen bezoeken, maar ook omwille van de kadootjes die ze krijgen” zegt Bert.

Zij kregen een puzzel en boek van FC De Kampioenen van de organisatoren, vertegenwoordigd door Peter Monbailleu en de ouders kregen een champagnepakket van Middelkerke, overhandigd door burgemeester Jean-Marie Dedecker en schepen voor toerisme Tom Dedecker.

(PBM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier