Kunstzomer Leiestreek 2021 sluit af in Meulebeke

José Sintobin, Joz Decruy en Hilde Plets. © (Foto LB)
Redactie KW

De Kunstzomer 2021 van Toerisme Leiestreek sluit af in Meulebeke, na haltes in Waregem, Kuurne en Roeselare. Omdat de interieurwerken in het kasteel Ter Borcht nog niet af zijn, werd uitgeweken naar Heerlijkheid Dierdonck.

José Sintobin, coördinator van het project: “Het was aanvankelijk even schrikken toen we te horen kregen dat het kasteel als locatie niet gebruikt kon worden. Toch waren we aangenaam verrast met de nieuwe locatie die het gemeentebestuur ons voorstelde. Heerlijkheid Dierdonck bezit alle troeven om er een boeiende tentoonstelling met maar liefst 14 kunstenaars in onder te brengen. Op zondagvoormiddag 12 september is er de officiële opening, verder is de tentoonstelling toegankelijk van 12 tot 26 september elke zaterdag en zondag van 14 tot 18 uur.”

De deelnemers zijn: Geraldine Requier, Jan Declercq, Jo Vandeleene, Liliane Decuypere, George Schelstraete, Annie Vanlerberghe, Joz Decruy, Steven Vermeulen, glaskunst Dereuck, Hilde Plets, Christine Vanhove, Light Art Kichou, Jan Dekeyser en Wilfried Jacops. Kobe stelt tentoon in galerie Art Objects, Bosterhoutstraat 1 in Meulebeke.

Heerlijkheid Dierdonck is te bereiken via de Randweg, volg de aanduidingen. (LB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier