IN BEELD Topless danseressen, gespierde torso’s en acrobatie in Het Witte Paard

Redactie KW

Muziek, muziek en nog eens muziek én Sandrine, Sandrine én nog eens Sandrine. Het aantal keren dat Sandrine met mooie medleys en bijhorende showballet op het podium staat, konden we niet meer op één hand tellen. Niet dat ze het slecht deed, maar op een bepaald moment dachten we dat we in een volledige Sandrine-show zaten.

De muziek werd afgewisseld met internationale acts waaronder een act met voetballen en natuurlijk ook de internationale Martyn Chabry, dochter van de clown Toto Chabry. Deze dame kan zich in één fractie van een seconde omkleden. Een sterk staaltje, niet enkel door de snelheid waarmee ze haar outfit aanpast, maar ook de opvoering van haar muziek is adembenemend. Martyn zagen we al tijdens de openingsshow van HWP, maar haar act verveelt niet.

Jan Van Dyck en Franky Boy deden het publiek lachen met een vioolact, inclusief met het nummer Mexico. Steve Ryckier bracht ook een medley, net zoals John Reels. John wie ? Voor velen misschien een onbekende naam, maar wie de stem van John al hoorde, zal zijn naam zeker en vast niet meer vergeten. John, dé (nieuwe) Pavarotti van ons land !

Na de pauze kreeg het publiek terug heel wat muziek voorgeschoteld. Helaas kwam Jan Van Dyke niet meer terug voor een sketch en dat vonden bepaalde bezoekers wel spijtig. Meezingen was mogelijk met John Reels en ook met Steve Ryckier, die Elvis-nummers bracht. Verder was er ook nog een internationale act met vier broers, die allerlei sterke kunstjes toonden. Het Witte Paard had het beloofd en inderdaad het showballet kwam regelmatig topless een dansje opvoeren. Dat zorgde meteen voor wat extra applaus.

(PADI)

>> Vrijdag 22 juli om 20.30 uur, deuren open om 19.30 uur : ‘La Merveilleuse Revue’, Vissersstraat in Blankenberge. Info en tickets : 050 41 11 00.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.