https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Expo Landschap in versnelling in de Westhoek

Schepen Loes Vandromme.© MD
Schepen Loes Vandromme.© MD
Andres Hollebeke
Andres Hollebeke Medewerker KW

Sinds de jaren 50 veranderen de dorpen en steden van de Westhoek en het omringende landschap in versneld tempo. Het landschap verandert mee met de keuzes en beslissingen die we maken. De expo ‘Landschap in Versnelling in de Westhoek’ in de Poperingse bibliotheek staat stil bij die veranderingen.

Veranderingen in natuur, mobiliteit, landbouw, wonen, grens en toerisme werden in beeld gebracht. Van daaruit nodigt de expo je uit om te denken aan morgen. Hoe kunnen we actief en doordacht aan de Westhoek bouwen?

Interactief

“Kom lezen, kijken, quizzen en nadenken om daarna met een postkaart in de hand in en om Poperinge en haar deelgemeenten rond te trekken. We nodigen je uit om zelf foto’s te nemen van stads- en dorpszichten of landschappen die de voorbije jaren veranderden. Jouw foto wordt zo deel van de tentoonstelling”, zegt schepen Loes Vandromme (CD&V).

De tentoonstelling loopt in de bibliotheek van Poperinge, Veurnestraat 71, van 20 april tot 1 juli 2021.

Het betreft een organisatie van Regionaal Landschap Westhoek vzw, CO7, Stad Poperinge, Provincie West-Vlaanderen, Bibliotheek en Stadsarchief De Letterbeek Poperinge.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten