Tweede bierfestival in OC Vondel in Meulebeke

De organisatoren van links naar rechts Steven De Backer, Jan Desseyn, Sander Tytgat, Cheyenne Pauwels en achteraan Dirk Cnockaert. (foto LB) © Foto LB
Redactie KW

Op zaterdag 25 februari vindt in het OC Vondel het tweede Bierfestival plaats.

Op zaterdag 25 februari vindt in het OC Vondel het tweede Bierfestival plaats. “De eerste editie van vorig jaar, balanceerde nog op de rand van de coronapandemie, maar toch mochten we zo’n 400 personen verwelkomen. Het concept is eenvoudig. De inkom is gratis en je betaalt 5 euro voor een mooi glas dat je mag meenemen. Vervolgens koop je jetons zodat je bij de aanwezige brouwers het bier dat jouw voorkeur geniet, kan proeven”, zegt medeorganisator Jan Desseyn.

“Dit jaar hebben we de deelname van volgende artisanale -of huisbrouwerijen: Klondiker, Maenhout, ‘t Verzet, Punaise, Terrest, Strubbe, Rakle, d’Oude Maalderij, ‘t Sjoolder en the Better Beer Brewers. We openen de deuren om 15.00 uur en het bierfestival loopt tot middernacht. We houden alles echt laagdrempelig, het is allerminst een dansfuif. We bieden iedereen de kans om uit een rijk assortiment van een lekker biertje te genieten.”

(LB/foto LB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.