https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Ook jeugdverenigingen van de partij op de Ezelsfeesten

© (Foto BRU)
Redactie KW

Na een jaartje van afwezigheid zijn ook traditioneel alle jeugdverenigingen van Kuurne opnieuw van de partij op de Ezelsfeesten.

KSA Ambroos en Chiro Sint-Michiel slaan hun tent op in de onmiddellijke omgeving van de grote feesttent. KSA Leiezonen is dan weer terug te vinden op de parking gelegen aan de Generaal Eisenhowerstraat. Op vrijdag pakt KSA Ambroos ‘s avonds uit met een feestavond met DJ, op zaterdagavond staat een flipcuptoernooi op het programma en kunnen de dancemoves bovengehaald worden in de KSA Ambroostent. Op zondagnamiddag speelt een DJ verzoekplaatjes waarna het doek valt op zondagavond over het feestgebeuren in de KSA Ambroos tent met nog een laatste feestje.

Chiro Sint-Michiel gaat voor sfeer en gezelligheid en pakt tijdens het kermisweekend uit met een darts- en bierpongtornooi en een optreden van Weekend Stranger. Ook KSA Leiezonen heeft heel wat in petto tijdens de Ezelsfeesten. We brachten hun Jeneverkot, waar de laatste voorbereidingen werden getroffen om er een geslaagd feestweekend van te maken, vrijdagmiddag een bezoekje en de feeststemming was al uitbundig aanwezig.

De jeugdvereniging zorgt zowel op vrijdag- als zaterdagavond voor hun welbekende topfeesten. Op zondag staat eerst een aperoconcert gepland en in namiddag vindt een kindernamiddag plaats met goochelaar. Ondanks het slechte weer dat wordt voorspeld voor komend weekend houden de aanwezige jeugdverenigingen er alvast de moed in. Gezien het aangekondigde stormweer op zaterdagavond, werd reeds door burgemeester Francis Benoit zaterdagnamiddag een speciale veiligheidscel ingepland met het oog of er extra maatregelen nodig zullen zijn om alles veilig te laten verlopen. (BRU)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.