Jaarlijks kermisweekend aan nieuw dorpshuis

De leden van het Feestcomité Roksem met v.l.n.r. Dorine Mylle, Eddy Desmedt, Ronny Vandenberghe, Hubert De Gryse, Johan Ramman, Marleen Dewulf, Jozef Blontrock, Roger Dupon, Christiane Vanden Abeele, Franky Vandewalle en Ronny Margodt. © (Foto LIN)
Laurette Ingelbrecht
Laurette Ingelbrecht Medewerker KW

Naar jaarlijkse traditie viert de deelgemeente van Oudenburg in het eerste weekend van oktober kermis.

De driedaagse start op vrijdag 30 september om 19 uur met een mayonaisekaarting manillen. Zaterdag 1 oktober wordt het nieuwe dorpshuis, dat de naam ’t Centrum behoudt, officieel geopend. Iedereen is er welkom van 9.30 uur tot 11.30 uur.

Zondag familiedag

’s Avonds wordt er een maaltijd met warme beenhesp geserveerd. Dat evenement is volzet. Om 21 uur zorgt de groep Slippery People voor de ambiance. Zondag 2 oktober wordt een familiedag. Om 11 uur openen de deuren van de dorpshuis waar je terecht kan voor hapjes en drankjes. Voor de kinderen is er een springkasteel en een leuke verrassing. Op de speelplaats zal de Farm Car opgesteld staan. Daarin vinden ze allerlei speelmateriaal dat ze gratis mogen gebruiken. Om 15 uur volgt nog een optreden van de koninklijke harmonie Sint-Cecilia.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier