Corneelkring Brielen stelt voorstelling uit tot voorjaar 2021

De cast van 'Voor alles is er een tijd' met achteraan Victor Van Kerckhove, Charlotte De Tavernier en Erwin Ruyssen en vooraan Julie Podevyn en Diethe Degryse. © EG
Redactie KW

Corneelkring Brielen had de bedoeling om eind november, begin december het stuk ‘Voor alles is er een tijd’ te brengen, maar verplaatst alles naar het voorjaar van volgend jaar. “Het is te complex om in het OC Den Briel alles coronaveilig georganiseerd te krijgen.”

Corneelkring Brielen was volop aan het repeteren voor het eerste stuk van het nieuwe theaterseizoen. Dat zou ‘Voor alles is er een tijd’ van Luc van Balberghe in een regie van huisregisseur Piet Lesage worden.

De Corneelkring had aanvankelijk een ander stuk voor ogen, maar Piet Lesage koos voor een stuk dat gemakkelijker coronaproof konden worden gebracht. ‘Voor alles is er een tijd’ is immers een opeenvolging van monologen, terwijl het toch een verhaal vormt.

Toch moet de voorstelling worden uitgesteld. De première was gepland op zaterdag 28 november, maar die wordt verplaatst naar het voorjaar van volgend jaar. “Het blijkt dat het te complex is om in het OC Den Briel alles coronaproof georganiseerd te krijgen. We hopen dat alles in het voorjaar wel kan plaatsvinden”, aldus Piet Lesage. (EG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier