Brugse producent zorgt mee voor schitterende Winterrevue

Redactie KW

Producent Nico Warrinnier uit Brugge en zijn rechterhand Dirk Van Vooren mogen trots zijn op de tweede editie van de Winterrevue, die op zondagnamiddag van start ging in Theater Elckerlyc in Antwerpen.

“Revue is onvoorspelbaar en er bestaat (gelukkig) geen handleiding voor”, zegt Nico. En dat klopt, want de nieuwe Winterrevue is er eentje waar ook de sterrencast wel eens de handleiding niet volgt, waardoor de revue onvoorspelbaar is geworden. Resultaat : een van de castleden die ook zijn lach niet kan inhouden. Regisseur Stany Crets bracht een uiterst bekwame cast bijeen : Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van Der Borght, Ann Van Den Broeck, Nicole & Hugo, Udo Mechels, Lisa. Niet enkel deze castleden verdienen een dikke proficiat, maar ook het ballet dat bestaat uit vier vrouwelijke en vier mannelijke dansers.

Brugse producent zorgt mee voor schitterende Winterrevue

De revue was er eentje in sneltreinvaart, die geen seconde verveelde. Muziek en sketches volgden elkaar heel snel op en het was telkens lachen geblazen. De Winterrevue 2016 was vernieuwend. Chapeau voor de muzikale act van de senioren, proficiat voor de vertolking van de rock & roll-nummers, enz. Inderdaad, we kunnen maar door gaan met het bejubelen van deze Winterrevue, waar het niveau zo hoog was waardoor we een 9/10 toekennen.

(PADI – foto’s FODI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.