Betty Owczarek (43) maakte in 2000 nog het mooie weer in de realityshow Big Brother en daarna op diverse podia als Betty of Biba Binoche. In 2013 trok ze echter de stekker uit haar showbizzleven om weer te gaan studeren.

Maar nu begint het precies weer te kietelen bij de ex-slagersvrouw uit Ingelmunster om nog eens 'het wild zwijn uit te hangen'. "Mag wel na zes jaar," laat ze in een videoboodschap weten. Betty zal op Kamping Kitsch de presentatie voor haar rekening nemen. En dat zal precies vonken geven.

Bekijk het filmpje van Betty hier.

Kamping Kitsch Club 2019 op zaterdag 25 augustus, op Lange Munte in Kortrijk.

Betty Owczarek (43) maakte in 2000 nog het mooie weer in de realityshow Big Brother en daarna op diverse podia als Betty of Biba Binoche. In 2013 trok ze echter de stekker uit haar showbizzleven om weer te gaan studeren. Maar nu begint het precies weer te kietelen bij de ex-slagersvrouw uit Ingelmunster om nog eens 'het wild zwijn uit te hangen'. "Mag wel na zes jaar," laat ze in een videoboodschap weten. Betty zal op Kamping Kitsch de presentatie voor haar rekening nemen. En dat zal precies vonken geven.Bekijk het filmpje van Betty hier.