https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Uitsluitsel in onderzoek verdacht overlijden van vrouw in Roeselare

Redactie KW

Het parket hield een onderzoek rond een verdacht overlijden.

Peggy D., de 46-jarige vrouw die woensdagochtend door haar partner dood werd teruggevonden in haar woning langs de Rumbeeksesteenweg in Roeselare, is gestorven aan een overdosis. Dat bevestigt het parket.

Filip D. uit Hooglede (45) vond woensdagochtend het levenloze lichaam van zijn vriendin Peggy D. terug in haar woning langs de Rumbeeksesteenweg. “Mijn moeder was net in de fleur van haar leven. Wat er precies gebeurd is, is voor ons een heel groot raadsel”, aldus haar dochter Shara D. Ook voor politie en parket was het aanvankelijk onduidelijk hoe de vrouw gestorven was. Het overlijden werd als verdacht beschouwd. Er werd een wetsdokter aangesteld en donderdag werd er een autopsie uitgevoerd. In afwachting van de resultaten van het onderzoek werd Filip D. aangehouden.

De man kreeg onlangs nog een voorwaardelijke celstraf van twee jaar omdat hij op 26 september 2020 Peggy D. had proberen te wurgen in hotel De Bonte Os. Het koppel had toen ruzie gehad en Peggy D. gaf toen aan de relatie te willen verbreken. Inmiddels ging het terug beter tussen hen, al woonden ze nu apart. Uit het onderzoek bleek Filip D. echter niets te maken te hebben met het overlijden van Peggy D. Hij werd inmiddels alweer vrijgelaten. “Na de autopsie wijst alles in de richting van een overdosis”, luidt het bij het parket van Kortrijk. Peggy D. laat drie dochters en een zoon na. (BF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten