Een vrouw (°1998) belde haar ex-vriend (°1995 uit De Panne) op, die ter plaatse kwam. Daar kwam het tot een discussie met de vriend (°1994) van het meisje. Tijdens dat conflict heeft de ex-vriend twee messteken uitgedeeld in de linkerbovenarm van de man. Het slachtoffer werd met niet-levensbedreigende verwondingen afgevoerd.

De verdachte bleek eerder in Ieper al onder voorwaarden vrijgelaten voor drugsdelicten. Hij wordt voorgeleid bij de onderzoeksrechter op verdenking van opzettelijke slagen en verwondingen met werkonbekwaamheid tot gevolg.

Een vrouw (°1998) belde haar ex-vriend (°1995 uit De Panne) op, die ter plaatse kwam. Daar kwam het tot een discussie met de vriend (°1994) van het meisje. Tijdens dat conflict heeft de ex-vriend twee messteken uitgedeeld in de linkerbovenarm van de man. Het slachtoffer werd met niet-levensbedreigende verwondingen afgevoerd. De verdachte bleek eerder in Ieper al onder voorwaarden vrijgelaten voor drugsdelicten. Hij wordt voorgeleid bij de onderzoeksrechter op verdenking van opzettelijke slagen en verwondingen met werkonbekwaamheid tot gevolg.