Duo raakt tot bloedens toe slaags aan Hoge Brug in Diksmuide

© Getty Images
© Getty Images
Redactie KW

Twee jongemannen zijn maandagmiddag rond 16 uur betrokken geraakt bij een fiks gevecht aan de Hoge Brug in Diksmuide. Een van hen liep lichte verwondingen op. De politie stelde een pv op.

De aanleiding voor het gevecht is niet duidelijk, maar volgens omstaanders ging het er hevig aan toe. De twee raakten slaags in de IJzerlaan ter hoogte van de Hoge Brug, aan de IJzer. Een van de jongemannen kreeg rake klappen en schoppen in het gezicht, de ander werd op de grond gegooid. Een van hen uitte daarbij verschillende doodsbedreigingen en omdat de situatie uit de hand dreigde te lopen, verwittigden omstaanders de politie. Die was snel ter plaatse en kon de twee kemphanen snel uit elkaar halen.

Naar ziekenhuis

Na afloop moest een van hen naar het ziekenhuis worden gebracht voor lichte verwondingen in het gezicht en zal later verhoord worden. Hij mag zich net als zijn tegenstrever aan een pv verwachten voor slagen en verwondingen. De andere persoon werd meteen meegenomen naar het commissariaat voor verhoor. (JH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.