Politie legt opnieuw lockdownfeestje stil in de Waterwerkstraat: “Verbaal agressief tegen patrouille”

© (Foto JRO)
© (Foto JRO)
Jeffrey Roos
Jeffrey Roos Medewerker KW

Oostende Buurtbewoners uit de Waterwerkstraat belden woensdagmiddag de politie omdat ze een vermoeden hadden dat er meerdere mensen in een appartement aanwezig waren.

De politie snelde meteen na de melding ter plaatse. Bij aankomst werd duidelijk dat er meerdere mensen aanwezig waren die er niet hoorden te zijn. “Bij het aankloppen wordt door onze mensen vastgesteld dat er vier personen aanwezig zijn”, vertelt commissaris Kris Allary van de Oostendse politie. “Er speelde muziek, er werd samen gerookt en er stonden verschillende drankjes op tafel. Daarnaast werden vier flessen lachgas aangetroffen.”

Twee van de vier aanwezigen zijn niet aan hun proefstuk toe. “Twee van hen werden eerder al eens geverbaliseerd wegens het overtreden van de coronamaatregelen. Ook nu kregen beiden, net als de twee andere aanwezigen, een proces-verbaal wegens overtreden van de coronamaatregelen. De flessen lachgas werden in beslag genomen met oog op vernietiging. Tijdens de interventie stelden alle betrokkenen zich verbaal agressief op ten opzichte van de tussenkomende patrouille”, aldus de politiecommissaris.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten