Beernemse opa staat terecht voor aanranding van zijn kleindochter (7)

Redactie KW

Een 58-jarige man uit Beernem staat in de Brugse strafrechtbank terecht voor aanranding op de eerbaarheid van zijn kleindochter.

Tussen 1 januari en 1 augustus 2017 verbleef het toen zevenjarige meisje bij haar grootvader C.V. Toen het op een zondagochtend bij hem in bed kroop om spelletjes te spelen op zijn gsm randde hij haar aan. Ook nadien deden zich nog gelijkaardige feiten voor.

“De beklaagde snapte naar eigen zeggen niet dat dergelijke zaken niet getolereerd worden en liet uitschijnen dat het meisje zelf grensoverschrijdende gedragingen had gesteld. Het slachtoffer is voor het leven getekend en werd intussen in een instelling geplaatst“, aldus de procureur, die vroeg om C.V. probatievoorwaarden op te leggen.

“Mijn cliënt heeft wel degelijk spijt”, benadrukte de advocaat van C.V. “Hij kampt met een alcoholprobleem en woont nu in bij zijn broer.” Ook C.V. zelf nam het woord. “Ik heb een stommiteit begaan en wou dat ik de tijd kon terugdraaien”, zuchtte hij. De uitspraak volgt op 25 november.

(AF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.