Bart Tommelein 3 dagen vast in Rome op huwelijksreis naar Sri Lanka

Redactie KW

Bart Tommelein en Sarah Schotte hadden zich hun huwelijksreis wellicht enigszins anders voorgesteld. Het jonge koppel zat drie dagen vast in Rome door problemen aan het landingsgestel van het vliegtuig van Sri Lankan Airlines dat hen naar Sri Lanka zou brengen.

De Open VLD-Senaatsfractieleider, tevens Vlaams Volksvertegenwoordiger en voorzitter van de Oostendse gemeenteraad, landde zondag in Rome om vandaar naar Colombo in Sri Lanka te vliegen.

Vliegtuigpech besliste er anders over „We werden hier twee nachten ondergebracht in een vuil hotel met slecht eten”, aldus Sarah dinsdagnamiddag aan de telefoon vanuit Rome. „Gelukkig hebben we het kunnen regelen dat we vanmiddag naar Londen kunnen vliegen om daar een vliegtuig naar Sri Lanka te nemen. Maar dan hebben we maar één dagje Sri Lanka meer te goed, want de planning was om daarna door te vliegen naar de Malediven. En volgende woensdag komen we alweer thuis. Of we onze huwelijksreis nog kunnen overdoen ? Ik vrees dat de tijd ontbreekt en dat we hier niet veel van ons geld zullen terugzien”, zucht Sarah.

„Gelukkig heb ik wel een weddenschap gewonnen met andere toeristen over wanneer we hier weg zouden geraken. Ik had het allerlaatste tijdstip genomen en het is zelfs nog later geworden. Ik mag dus wel nog wat geld van die weddenschap incasseren.” (HH/Wébé)

Krant van West-Vlaanderen (editie De zeewacht) van 6 november 2009.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.