Pocahontas : van premièrefeest naar strijden tegen het virus

De cast van Pocahontas. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Vandaag – zaterdag 4 april – ging de nieuwste familiemusical van Uitgezonderd. in première. Het theaterhuis van James Cooke zou met Pocahontas de kers op de taart plaatsen van een bijzonder succesvol theaterseizoen. De coronacrisis besliste er echter anders over. De culturele sector krijgt het opnieuw zwaar te verduren en meer dan ooit zal samenwerken de boodschap zijn.

Speciaal om dit alles onder de aandacht te brengen, lanceert de producent vandaag in primeur een eerste song uit de musical. “Het nummer Niet alleen op deze wereld is relevanter dan ooit” vertelt producent James Cooke. “We hopen zo in deze moeilijke tijden veel mensen een hart onder de riem te steken. Maar ook de moeilijke situatie waarin onze hele sector verkeert, willen we zo onder de aandacht brengen. Sommige collega’s en vrienden hebben het nu bijzonder moeilijk om te overleven en ook hen willen we met deze boodschap bereiken. Als dit alles achter de rug is, zullen wij enkel kunnen voortbestaan als de theaterbezoeker de weg naar onze zalen terugvindt en de producenten de krachten bundelen. Wij zullen er zeker staan, dat is beloofd.”

De volledige cast heeft het nieuwe nummer ingezongen vanuit ‘hun kot’. De cast bestaat uit Silke Mastbooms, Juan Gerlo, Giovanni Kemper Ivan Pecnik, Brahim Attaeb, Kobe Van Herwegen, Junes Callaert en Stijn Proesmans. De producenten zijn Bob Jennes en James Cooke. Check de video op youTube van ‘Nooit meer alleen’. (PADI)

Pocahontas : van premièrefeest naar strijden tegen het virus

Nu te zien op 26 en 27 september 2020 in Capitole Gent. Tickets en info : www.uitgezonderd.be of 070 345 345.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier