Samson & Gert zijn nog altijd ontzettend populair. Naast de nieuwe zomersingle komen de twee in juni ook met een nieuw Best Of-album Samson & Gert 20 Toppersuit. Vanaf 29 juni is deze cd te verkrijgen. De ideale soundtrack om mee te nemen op vakantie. En niet te missen op Studio 100 TV op 30 juni om 9 uur: de top 10 van de beste Samson & Gert-clips, gekozen door de fans.

De Samson & Gert Kerstshow is een echte klassieker geworden. Ieder jaar tijdens de kerstvakantie beleven dan ook duizenden gezinnen een heerlijk dagje uit. Eerst lekker genieten van een sfeervolle show met een indrukwekkend showballet en kinderkoor, een live-orkest en een prachtig decor. Natuurlijk zijn de burgemeester, Alberto en Van Leemhuyzen ook van de partij. Dat is zoals altijd lachen met hun grapjes, meebrullen met de grootste hits en proeven van een gezellige kerstsfeer. Met je ticket krijg je ook gratis toegang tot Plopsaland De Panne of Plopsa Indoor Hasselt, kwestie van je volledig te kunnen uitleven.

(PADI)

Samson & Gert zijn nog altijd ontzettend populair. Naast de nieuwe zomersingle komen de twee in juni ook met een nieuw Best Of-album Samson & Gert 20 Toppersuit. Vanaf 29 juni is deze cd te verkrijgen. De ideale soundtrack om mee te nemen op vakantie. En niet te missen op Studio 100 TV op 30 juni om 9 uur: de top 10 van de beste Samson & Gert-clips, gekozen door de fans.De Samson & Gert Kerstshow is een echte klassieker geworden. Ieder jaar tijdens de kerstvakantie beleven dan ook duizenden gezinnen een heerlijk dagje uit. Eerst lekker genieten van een sfeervolle show met een indrukwekkend showballet en kinderkoor, een live-orkest en een prachtig decor. Natuurlijk zijn de burgemeester, Alberto en Van Leemhuyzen ook van de partij. Dat is zoals altijd lachen met hun grapjes, meebrullen met de grootste hits en proeven van een gezellige kerstsfeer. Met je ticket krijg je ook gratis toegang tot Plopsaland De Panne of Plopsa Indoor Hasselt, kwestie van je volledig te kunnen uitleven. (PADI)