De wereld kreunt onder de gevolgen van het coronavirus. Om de échte helden, mensen in de zorgsector, nog een keertje letterlijk én figuurlijk in de spotlight te zetten speelde Lost Frequencies een DJ-set in onze hoofdstad, onder een prachtig verlicht Atomium. Een monument en trekpleister voor miljoenen toeristen uit binnen- en buitenland en ook dé plek bij uitstek voor vele evenementen. Het initiatief komt van StaySafe.Events, want door de coronacrisis zijn ook de gevolgen voor de eventsector niet te overzien.

De DJ-set en show zijn vanavond (donderdag) om 18.20 uur te zien op de Facebookpagina van onder andere Lost Frequencies : www.facebook.com/LostFrequenciesMusic . Lost Frequencies : "Een set spelen voor het Atomium met een unieke lichtshow was echt een waanzinnige ervaring. Zeker kijken want ik breng tijdens deze show ook veel nieuwe muziek." (PADI)

© Max t' Scharnier
De wereld kreunt onder de gevolgen van het coronavirus. Om de échte helden, mensen in de zorgsector, nog een keertje letterlijk én figuurlijk in de spotlight te zetten speelde Lost Frequencies een DJ-set in onze hoofdstad, onder een prachtig verlicht Atomium. Een monument en trekpleister voor miljoenen toeristen uit binnen- en buitenland en ook dé plek bij uitstek voor vele evenementen. Het initiatief komt van StaySafe.Events, want door de coronacrisis zijn ook de gevolgen voor de eventsector niet te overzien.De DJ-set en show zijn vanavond (donderdag) om 18.20 uur te zien op de Facebookpagina van onder andere Lost Frequencies : www.facebook.com/LostFrequenciesMusic . Lost Frequencies : "Een set spelen voor het Atomium met een unieke lichtshow was echt een waanzinnige ervaring. Zeker kijken want ik breng tijdens deze show ook veel nieuwe muziek." (PADI)