Lost Frequencies speelt DJ-set aan voet van het Atomium

© Max t' Scharnier
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Vandaag (donderdag) om 18.20 uur is de DJ-set en show van Lost Frequencies te zien op de Facebook-pagina van o.a. Lost Frequencies.

De wereld kreunt onder de gevolgen van het coronavirus. Om de échte helden, mensen in de zorgsector, nog een keertje letterlijk én figuurlijk in de spotlight te zetten speelde Lost Frequencies een DJ-set in onze hoofdstad, onder een prachtig verlicht Atomium. Een monument en trekpleister voor miljoenen toeristen uit binnen- en buitenland en ook dé plek bij uitstek voor vele evenementen. Het initiatief komt van StaySafe.Events, want door de coronacrisis zijn ook de gevolgen voor de eventsector niet te overzien.

De DJ-set en show zijn vanavond (donderdag) om 18.20 uur te zien op de Facebookpagina van onder andere Lost Frequencies : www.facebook.com/LostFrequenciesMusic . Lost Frequencies : “Een set spelen voor het Atomium met een unieke lichtshow was echt een waanzinnige ervaring. Zeker kijken want ik breng tijdens deze show ook veel nieuwe muziek.” (PADI)

Lost Frequencies speelt DJ-set aan voet van het Atomium
© Max t' Scharnier

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten