Kitana nam videoclip van ‘M’n eigen droom’ op in Salons Cortina in Wevelgem

Kitana én Lander Himpe, die meewerkt aan de videoclip.
Kitana én Lander Himpe, die meewerkt aan de videoclip.
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

In enkele maanden tijd bracht de zestienjarige Kitana uit Wevelgem drie singles uit: ‘Verboden liefde’, ‘Zeg me’ en de nieuwe single ‘M’n eigen droom’. Voor de opname van de videoclip trok Kitana naar Salons Cortina in Wevelgem, waar ze inderdaad ook woont. Haar woning ligt maar op 3,5 km van de Cortina. Over een thuismatch gesproken.

Vorige zondag werd de clip opgenomen in Salons Cortina in Wevelgem. Kitana is daar te zien aan de zijde van Lander Himpe (21) uit Gullegem, die in deze videoclip meespeelt. Op een professionele manier werd het verhaal van haar nieuwe song opgenomen. Met wat geluk komt de videoclip deze week al uit. Kitana vertelt: “Als ik droom, dan droom ik echt. Zowel tijdens mijn slaap als wanneer ik wakker ben. Men zegt dat dromen bedrog zijn, maar daar geloof ik niet in. Ik vind dat dromen gemaakt zijn om waar te maken in de mate van het mogelijke. Als ik mijn ogen ‘s avonds sluit, gaat er een hele nieuwe wereld voor mij open. Eéntje waar alle mensen lachen en de zon voor altijd schijnt. Dat is volgens mij het mooiste wat er is. Als het in het echte leven even moeilijk gaat, zijn dromen een ontsnapping en de mooiste momenten beleef ik in m’n eigen droom.”

Kitana.
Kitana.

Ook nieuw is dat Kitana samenwerkt met David Galle van Happy Feniks. Ze zijn nu al bezig met een vierde single op te nemen, die begin juli als zomersingle uitkomt. Volgens haar manager David Galle zal de nieuwe single van Kitana een beetje de richting van Belle Perez uitgaan. De nieuwe song is een creatie van Artsoundstudios-producer Jean Pierre Kerkhofs. Wendy D’joos schreef het droomverhaal neer. (PADI)

De nieuwe single is te downloaden via alle grote streamingsplatforms. – Info of boekingen: 0471 77 76 27 – info@happyfeniks.com

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.