Jérémie Vrielynck duikt de zomer in met nieuwe single ‘Zie ik jou ooit weer’

Jérémie brengt op vrijdag 4 juni zijn nieuwe single uit.
Jérémie brengt op vrijdag 4 juni zijn nieuwe single uit.
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Doet Jérémie Vrielynck het weer? Op zondag 23 mei mocht de getalenteerde singer-songwriter uit Deerlijk nog 21 kaarsjes uitblazen en als de muzikale sterren even gunstig blijven staan als in zijn vorige levensjaar, dan mogen we weer heel wat vuurwerk van Jérémie verwachten.

Sinds hij eind mei 2020 zijn single ‘Alleen bij jou’ uitbracht, gaat het erg hard voor de West-Vlaamse jongeman. Hij stond gedurende de voorbije 12 maanden zowat onafgebroken in de Vlaamse hitlijsten en scoorde maar liefst 3 top 10-hits op rij. Het loopt ook steeds crescendo, want piekte ‘Alleen bij jou’ nog op #8 in de Vlaamse Ultratop 50, dan deed opvolger ’Slechte gewoonte’ het met plaats 7 als hoogste notering in die lijst al een plekje beter. Met zijn laatste single ‘’Als je hem achterlaat’ vervolgde Jérémie zijn succesvolle traject en deed hij er nog een schepje bovenop met een piek op #6 in de Vlaamse Ultratop 50. Met zijn nieuwe, zomerse single ‘Zie ik jou ooit weer’ hoopt Jérémie weer wat beter te doen. Hoewel het catchy nummer vrolijk in de oren klinkt, zorgde het verhaal erachter bij Jérémie best wel voor wat angstzweet, zo vertelt de sympathieke zanger. “’Zie ik jou ooit weer’ is een nummer dat gebaseerd is op iets dat zich effectief in mijn dromen heeft afgespeeld. Ik was op een nacht aan het dromen dat ik mijn vriendin gedumpt had, omdat ik het te druk had met muziek en niet zeker wist of ik de combinatie wel kon maken. Enkele seconden later had ik al spijt van die beslissing en probeerde ik alles weer goed te maken. Toen ik opstond, moest ik even twee keer goed kijken, maar ja…mijn vriendin lag gelukkig nog bij me in bed (lacht ). Het was maar een nare droom. Toen ik haar het verhaal van mijn droom vertelde, leek het me eigenlijk wel een heel leuk concept om een song over te schrijven…en zo geschiedde”, besluit Jérémie met een brede glimlach.

Er werd opnieuw een leuke bijhorende videoclip opgenomen voor deze single. Die kan je bekijken op YouTube.

‘Zie ik jou ooit weer’ is vanaf vrijdag 4 juni beschikbaar op alle grote download- en streamingplatforms.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten