Greg zingt Valentijnliedjes vanuit ‘zijn kot’ in Tielt

Op vrijdagavond 12 februari – twee dagen voor Valentijn – zingt Greg alias Gregory Vandenheede uit Tielt één à anderhalf uur liefdesliedjes vanuit zijn kot. Zijn vele fans en sympathisanten kunnen dat gratis volgen via Greg’s Fanpagina.

Greg zingt voor zijn vele fans Valentijnliedjes vanuit ‘zijn kot’ in Tielt.©Zwaluw PADI/Daniël
Greg zingt voor zijn vele fans Valentijnliedjes vanuit ‘zijn kot’ in Tielt.©Zwaluw PADI/Daniël

Op vrijdagavond 12 februari zing je anderhalf uur liefdesliedjes. Welke ?

Greg : “Ik zing meestal in het Nederlands, maar die avond zal ik ook nummers brengen van o.a. Tom Jones, Engelbert Humperdinck, Bobby Goldsboro…”

Jennifer : “Ik zal ook één liedje zingen, op aanvraag. Onze goede vriend Danny Vervloesem van J-D Sound verloor een goede vriendin aan kanker. Er zijn twee liedjes die hem enorm raken en die een blijvende herinnering blijven aan zijn overleden vriendin. Als dank tegenover Danny gaan Greg en ik die liedjes zingen. Danny doet zoveel voor ons en met die songs willen we hem bedanken. Ik kan thuis goed zingen, maar ik ga niet op een podium staan. We gaan die songs dan in de Valentijnshow van Greg zingen en in ’t Engels.”

Greg : “Uitzonderlijk voor Valentijn breng ik Engelse songs. Ik wil in de toekomst verder Nederlandstalige liedjes zingen. Ik vind de Engelse liedjes voor Valentijn toch wel het mooist om te zingen.”

Greg, samen met zijn steun én grote liefde Jennifer.© PADI
Greg, samen met zijn steun én grote liefde Jennifer.© PADI

Het is niet de eerste keer dat je een live stream brengt ?

Greg : “Helemaal niet. En eerlijk, sinds Jennifer uit Oeselgem erbij kwam, is alles in een stroomversnelling gegaan. Zij doet alles achter de schermen, zij staat in voor mijn promo. Mijn volgers zijn verdriedubbeld, niet slecht toch ? Jennifer schrijft iedereen op een professionele manier aan. Ze is ook vlug met reageren, super toch.”

Op wie kan je rekenen voor deze live stream via uw fanpagina Greg ?

Greg : “Het geluid wordt terug op een professionele manier verzorgd door mijn goede vriend Danny Vervloesem van J-D Sound uit Dendermonde. Ook Jennice, de vriendin van Danny, is een steun voor ons. Wanneer Danny bij ons is, zit zij wel thuis alleen. Alvast bedankt aan beiden.” (PADI)

Op vrijdag 12 februari kan je om 20 uur voor één à anderhalf uur luisteren naar de Valentijn-liedjes van Greg, te volgen via Greg’s fanpagina.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.