Geen West-Vlaming, maar nu wel een Oost-Vlaming als de nieuwe Mega Toby!

Tuur en Lotte alias de nieuwe Mega Toby en Mega Mindy. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Jarenlang speelde West-Vlaming Louis Talpe – afkomstig uit Kortemark – de rol van Mega Toby bij Studio 100. Zowel Louis als Mega Mindy Free Souffriau doen nu niet meer mee. De rol van Mega Mindy is nu weggelegd voor Lotte Stevens. Ook de nieuwe Mega Toby is nu bekend. Dit is Tuur Roels uit Aalst, die in 2010 nog deelnam aan de verkiezing van Mister Belgium. Tuur werkt bij de VUB in Brussel, doet nog modellenwerk en ziet het zitten om zich vele jaren ‘uit te leven’ als Mega Toby.

Tuur Roels (° 1987) werd gekozen na verschillende auditierondes bij Studio 100 in Schelle en zal de rol van superheld Mega Toby vanaf nu op zich nemen. Tuur was Mister Belgium 2010 en de Belgische Coca Cola Light man, een titel die hij in 2014 kreeg). Samen met Lotte Stevens zal Tuur op 24 april 2022 schitteren in de show “Mega Mindy en de stemmendief”, in Capitole Gent. “Ik hou ervan om de fantasie van kinderen te prikkelen, dat ik dit nu als Mega Toby kan doen vind ik geweldig. Hopelijk kunnen we samen veel boeven vangen’’, glimlacht hij. Lotte Stevens (Mega Mindy): “Sinds kort mag ik in de huid kruipen van Mega Mindy, een hele eer. En nu is er dus ook een nieuwe Mega Toby. Ik kijk er enorm naar uit om samen met Tuur in de nieuwe Mega Mindy Show te spelen.”

De Mega Mindy theatershow is een voorstelling voor het hele gezin met veel bekende hits, zoals ‘Tijd voor Mega Mindy’. De mega populaire superheldin komt weer voor een moeilijke opgave te staan, maar ze zet alles op alles om het recht te laten zegevieren. Daarbij krijgt ze uiteraard hulp van haar goede vriend Mega Toby. Maar ook van haar fans in de zaal vraagt Mega Mindy hulp. De mini Mega Mindy’s en mini Mega Toby’s zijn in deze voorstelling onmisbaar om het verhaal tot een goed einde te brengen. Na afloop is er een meet & greet. (PADI)

Nadien zal de show ook te zien zijn in diverse theaterzalen in Nederland. Tickets en info: Studio100.com/MegaMindyShowBE

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.