Candice Reijers : “Hondjes brengen me tot rust”

© Fien Cools
Nancy Boerjan

Candice Reijers (34) liet op haar achttiende Watou achter zich om in Antwerpen communicatiewetenschappen te gaan studeren. Maar het zijn altijd andere dingen geweest die haar hart sneller deden slaan: ‘hondjes en mode’

Vandaag combineert ze beide in Ida, de kledingzaak die ze vandaag samen met een vriendin runt in Gent én waarvan binnenkort een tweede filiaal opent in Oostende.

Een weekendgevoel is dubbel voor Candice. “Ik werk zowat zeven dagen op zeven en dat doe ik doodgraag. Maar soms moet ik er even tussenuit en dan ga ik graag wandelen met honden uit het asiel van Melle. Dat doe ik samen met mijn plusdochtertje die al even hondengek is. Dan loopt mijn hoofd leeg en kom ik helemaal tot rust.”

Dagelijks met de hondjes op stap gaan is geen optie, dus bedacht Candice een andere optie. “We love dogs & fashion is ons motto. De hele zaak is ervan doordrongen. Zo bieden we hondenkoekjes aan voor klanten met een hondje. Een win-win. (lacht) Daarnaast hebben we – bovenop onze andere merken – ook een eigen collectie en een logo… met hondjes. Alles omdat ik mensen in onze winkel een warm thuisgevoel wil geven. Toen ik op ‘ondeke’, een grote ingelijste foto van een hondje en onze mascotte, botste in een kringloopwinkel was het verhaal rond.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier