Manchester United promoveerde vorig seizoen naar de hoogste afdeling in het Engels vrouwenvoetbal. De kalendermaker in Engeland schoot met de allereerste Manchester derby in de Super League meteen de hoofdvogel af op de openingsspeeldag.

In het Etihad Stadium hield United lange tijd gelijke tred met de vicekampioen, maar na de rust scoorde Reid (48.) met een pegel de enige treffer. Red Flame Wullaert voetbalde voor meer een recordaantal van 31.213 toeschouwers 82 minuten mee. City is ook de eerste leider.

(Belga)

Manchester United promoveerde vorig seizoen naar de hoogste afdeling in het Engels vrouwenvoetbal. De kalendermaker in Engeland schoot met de allereerste Manchester derby in de Super League meteen de hoofdvogel af op de openingsspeeldag. In het Etihad Stadium hield United lange tijd gelijke tred met de vicekampioen, maar na de rust scoorde Reid (48.) met een pegel de enige treffer. Red Flame Wullaert voetbalde voor meer een recordaantal van 31.213 toeschouwers 82 minuten mee. City is ook de eerste leider.(Belga)