VT Kortrijk en VC Aalter moesten van de bond het einde van de wedstrijd herspelen doordat er in een eerder gespeelde wedstrijd op 1 december 2018 een foutieve opstellingsfout werd aangegeven.

Beide ploegen moesten zich afgelopen zaterdagavond opwarmen voor wat achteraf de kortste wedstrijd van het seizoen zou worden. De wedstrijd moest vanaf de vierde set en bij het punt 22-19 herspeeld worden. Kortrijk trok na de wedstrijd, waarbij de opwarming langer duurde dan de wedstrijd zelf, aan het langste eind.

Na vier punten spelen eindigde dit unieke duel op 3-1 in het voordeel van VT Kortrijk. In de laatste set werd het uiteindelijk 25-20. Zo wint VT Kortrijk uiteindelijk toch van VC Aalter nadat ze na de wedstrijd van 1 december 2018 hun overwinning moesten afgeven. Door deze overwinning sluipt VT Kortrijk wat dichter bij de top zes. VC Aalter ziet daarentegen de eerstvolgende ploeg in het klassement van zich uitlopen.

(JDK)

VT Kortrijk en VC Aalter moesten van de bond het einde van de wedstrijd herspelen doordat er in een eerder gespeelde wedstrijd op 1 december 2018 een foutieve opstellingsfout werd aangegeven. Beide ploegen moesten zich afgelopen zaterdagavond opwarmen voor wat achteraf de kortste wedstrijd van het seizoen zou worden. De wedstrijd moest vanaf de vierde set en bij het punt 22-19 herspeeld worden. Kortrijk trok na de wedstrijd, waarbij de opwarming langer duurde dan de wedstrijd zelf, aan het langste eind. Na vier punten spelen eindigde dit unieke duel op 3-1 in het voordeel van VT Kortrijk. In de laatste set werd het uiteindelijk 25-20. Zo wint VT Kortrijk uiteindelijk toch van VC Aalter nadat ze na de wedstrijd van 1 december 2018 hun overwinning moesten afgeven. Door deze overwinning sluipt VT Kortrijk wat dichter bij de top zes. VC Aalter ziet daarentegen de eerstvolgende ploeg in het klassement van zich uitlopen. (JDK)