In tegenstelling met de vorige seizoenen gebeurde dat met een op één speler na complete ploeg. Een schril contrast met de jongste seizoenen waarin internationale tornooien met nationale ploegen voor heel wat afwezigen zorgden. Die waren, doordat het een Olympisch jaar was, niet voorzien. Al zouden die in een niet-Olympisch jaar door de coronapandemie ook wel geschrapt zijn.

De nieuwkomers, de Amerikaan Georg Huhmann, de Nederlander Michiel Ahyi en spelverdeler Stijn D'Hulst terug van weggeweest, waren er meteen bij. Bij de 'blijvers' tekenden Hendrik Tuerlinckx en Matthijs Verhanneman die beiden hun dertiende seizoen opstarten present naast Pieter Coolman, aan zijn negende seizoen toe, de eigen jeugdspelers Sander Depovere en Mathijs Desmet die hun vierde seizoen aansnijden en Rune Fasteland, aan zijn derde seizoen toe. Andreas Fragkos en Stijn Van Schie vervolledigden de groep. Alleen libero Dennis Deroey was de eerste dagen nog afwezig door vakantieplannen.

Die eerste weken staan er vier trainingsdagen per week ingeschreven. Vanaf eind augustus worden er oefenwedstrijden voorzien.

(RB)

In tegenstelling met de vorige seizoenen gebeurde dat met een op één speler na complete ploeg. Een schril contrast met de jongste seizoenen waarin internationale tornooien met nationale ploegen voor heel wat afwezigen zorgden. Die waren, doordat het een Olympisch jaar was, niet voorzien. Al zouden die in een niet-Olympisch jaar door de coronapandemie ook wel geschrapt zijn.De nieuwkomers, de Amerikaan Georg Huhmann, de Nederlander Michiel Ahyi en spelverdeler Stijn D'Hulst terug van weggeweest, waren er meteen bij. Bij de 'blijvers' tekenden Hendrik Tuerlinckx en Matthijs Verhanneman die beiden hun dertiende seizoen opstarten present naast Pieter Coolman, aan zijn negende seizoen toe, de eigen jeugdspelers Sander Depovere en Mathijs Desmet die hun vierde seizoen aansnijden en Rune Fasteland, aan zijn derde seizoen toe. Andreas Fragkos en Stijn Van Schie vervolledigden de groep. Alleen libero Dennis Deroey was de eerste dagen nog afwezig door vakantieplannen.Die eerste weken staan er vier trainingsdagen per week ingeschreven. Vanaf eind augustus worden er oefenwedstrijden voorzien.(RB)