Joppe Paulides wordt op 13 april 37 jaar, maar is nog altijd verzot op het spelletje. "Ik trainde dit seizoen de U15 van Lendelede en dat doe ik graag. Ik was ook in gesprek voor volgend seizoen een jeugdploeg onder mijn hoede te nemen, maar dat is nu wat stil gevallen. Maar zelf volleyballen vind ik nog het allerleukste."

De Nederlander maakte heel wat omzwervingen voor hij in 2011 in Knack Roeselare terecht kwam. Hij kende er heel wat successen en bleef er vijf seizoenen. Ondertussen heeft hij zich ook in Roeselare gesetteld. De jongste vier jaar verdedigde hij de kleuren van B&WC Lendelede. Maar in Lendelede vaart men straks een andere koers en het eerste damesteam (Liga A) en eerste herenteam (Liga B) werden opgedoekt.

Dus moest Joppe Paulides uitkijken naar iets anders, wilde hij nog zelf nog spelen. "De link met Halluin is Jop Vercruysse, die er al enkele jaren actief is." De Torhoutenaar woont nu in het Gentse, dus carpoolen zal niet aangewezen zijn. "Van bij mij thuis sta ik er in dik 20 minuten. Halluin is een ambitieuze club, maar om in de Franse competitie hogerop te mikken moet je aan heel wat financiële voorwaarden voldoen. We zien wel waar het eindigt, ik ben vooral blij nog te kunnen volleyballen. De club heeft me aangetrokken om op de receptie-hoek te spelen en dat zie ik volledig zitten."

Joppe Paulides wordt op 13 april 37 jaar, maar is nog altijd verzot op het spelletje. "Ik trainde dit seizoen de U15 van Lendelede en dat doe ik graag. Ik was ook in gesprek voor volgend seizoen een jeugdploeg onder mijn hoede te nemen, maar dat is nu wat stil gevallen. Maar zelf volleyballen vind ik nog het allerleukste."De Nederlander maakte heel wat omzwervingen voor hij in 2011 in Knack Roeselare terecht kwam. Hij kende er heel wat successen en bleef er vijf seizoenen. Ondertussen heeft hij zich ook in Roeselare gesetteld. De jongste vier jaar verdedigde hij de kleuren van B&WC Lendelede. Maar in Lendelede vaart men straks een andere koers en het eerste damesteam (Liga A) en eerste herenteam (Liga B) werden opgedoekt.Dus moest Joppe Paulides uitkijken naar iets anders, wilde hij nog zelf nog spelen. "De link met Halluin is Jop Vercruysse, die er al enkele jaren actief is." De Torhoutenaar woont nu in het Gentse, dus carpoolen zal niet aangewezen zijn. "Van bij mij thuis sta ik er in dik 20 minuten. Halluin is een ambitieuze club, maar om in de Franse competitie hogerop te mikken moet je aan heel wat financiële voorwaarden voldoen. We zien wel waar het eindigt, ik ben vooral blij nog te kunnen volleyballen. De club heeft me aangetrokken om op de receptie-hoek te spelen en dat zie ik volledig zitten."