DVM Moorsele wordt Team Azur Moorsele: “Meer uniformiteit uistralen”

Het bestuur met vlnr: Sabien Callens, Ann Desimpelaere, Christ Desmet, Benny Werbrouck, Lien Taillieu. © CLL
Christophe Lefebvre
Christophe Lefebvre Medewerker KW

Volleybalclub DVM Moorsele wordt Team Azur Moorsele, en dat is meer dan alleen maar een naamsverandering voor de dames uit Moorsele.

DVM, Dames Volleybal Moorsele, knokt zich een weg naar de top binnen de sport, maar toch ontbrak er een zekere final touch. “Overal waar onze dames terechtkwamen, straalden we niet echt een unieke en uniforme identiteit uit“, horen we van Christ Desmet, voorzitter van Team Azur Moorsele. “Hoewel onze ploegen keer op keer alles uit de kast halen, leek het wel alsof we geen teamspirit hadden. Met onze naamsverandering komt hier finaal een einde aan.”

Het bestuur ging op zoek naar enkele nieuwe sponsors, liet een nieuw logo en een nieuwe website ontwikkelen. “Ons nieuwe logo straalt een fris imago uit, het past beter bij de vechtlust van onze dames. Samen met het nieuwe logo komt ook een volledig nieuwe outfit. We hebben de trainingspakken voor de verplaatsingen, de outfits om te trainen en dan natuurlijk de competitie-tenue. Nu beschikken we over de uniformiteit die ook onze teamgeest weerspiegelt. De naam Azur komt van onze nieuwe naamsponsor Sauna Azur uit Menen, die met veel enthousiasme hun schouders onder dit project hebben gezet.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier