Bij de heren moet er in Promo 1 voor twee wedstrijden een nieuwe datum gezocht worden. Begin deze week al werd de confrontatie van zondag 4 oktober tussen Citivo Gits en VKt Torhout uitgesteld. Bij Gits tekende één speler positief, ondertussen zijn dat er vier geworden. Daardoor komt ook de wedstrijd van het volgend weekend van Gits op Ooigem in het gedrang.

Tweede wedstrijd waarvoor een nieuwe datum moet gezocht worden is het duel tussen Knack Roeselare C en Volley Bredene. Bij de kustploeg tekende één speler positief, de rest moet in quarantaine.

In Promo 2 zit een speler van Doskom Moorslede opgezadeld met het coronavirus. De wedstrijd van zondag 4 oktober tussen Doskom Moorslede en Olva Brugge C moet een nieuwe datum krijgen. Ook de wedstrijd Packo Zedelgem C - Decospan Menen C wordt uitgesteld door een besmetting van een speler.

Bij de dames in Promo 1 moet de confrontatie VT Brugge - Damesvolley Waregem door het positief testen van een Waregemse speelster een nieuwe datum krijgen.

Bij de dames wordt in Promo 4B de wedstrijd tussen Packo Zedelgem C en VT Izegem B naar een latere datum verschoven.

Als in een ploeg één speler positief test, kan de club een wedstrijd uitstellen.

(RB)

Bij de heren moet er in Promo 1 voor twee wedstrijden een nieuwe datum gezocht worden. Begin deze week al werd de confrontatie van zondag 4 oktober tussen Citivo Gits en VKt Torhout uitgesteld. Bij Gits tekende één speler positief, ondertussen zijn dat er vier geworden. Daardoor komt ook de wedstrijd van het volgend weekend van Gits op Ooigem in het gedrang.Tweede wedstrijd waarvoor een nieuwe datum moet gezocht worden is het duel tussen Knack Roeselare C en Volley Bredene. Bij de kustploeg tekende één speler positief, de rest moet in quarantaine.In Promo 2 zit een speler van Doskom Moorslede opgezadeld met het coronavirus. De wedstrijd van zondag 4 oktober tussen Doskom Moorslede en Olva Brugge C moet een nieuwe datum krijgen. Ook de wedstrijd Packo Zedelgem C - Decospan Menen C wordt uitgesteld door een besmetting van een speler. Bij de dames in Promo 1 moet de confrontatie VT Brugge - Damesvolley Waregem door het positief testen van een Waregemse speelster een nieuwe datum krijgen.Bij de dames wordt in Promo 4B de wedstrijd tussen Packo Zedelgem C en VT Izegem B naar een latere datum verschoven.Als in een ploeg één speler positief test, kan de club een wedstrijd uitstellen.(RB)