Groot is de kans dat linksback Marco Bürki en centrale verdediger Marvin Baudry de competitiestart niet halen, respectievelijk door blessures aan de teen en de naweeën van een operatie aan de buikspieren. Bovendien sukkelt de Griekse nieuwkomer Nikos Kainourgios met de voet. Essevee moet snel handelen, want volgende week begint de competitie al - in het geval van Dury en co met een thuiswedstrijd tegen KV Mechelen.

Zo valt de keuze voor Deschacht best te begrijpen. De 38-jarige verdediger heeft bakken ervaring in onze hoogste klasse en kan zowel centraal als links achteraan uit de voeten. Hij traint vrijdag om 10.30 uur een eerste keer mee met de groep. Als de fysieke paraatheid van Deschacht meevalt, ziet het ernaar uit dat hij zaterdag zal aantreden in de laatste voorbereidingswedstrijd van Zulte Waregem tegen de Nederlandse Eredivisieclub Willem II.

(TVW)

Groot is de kans dat linksback Marco Bürki en centrale verdediger Marvin Baudry de competitiestart niet halen, respectievelijk door blessures aan de teen en de naweeën van een operatie aan de buikspieren. Bovendien sukkelt de Griekse nieuwkomer Nikos Kainourgios met de voet. Essevee moet snel handelen, want volgende week begint de competitie al - in het geval van Dury en co met een thuiswedstrijd tegen KV Mechelen.Zo valt de keuze voor Deschacht best te begrijpen. De 38-jarige verdediger heeft bakken ervaring in onze hoogste klasse en kan zowel centraal als links achteraan uit de voeten. Hij traint vrijdag om 10.30 uur een eerste keer mee met de groep. Als de fysieke paraatheid van Deschacht meevalt, ziet het ernaar uit dat hij zaterdag zal aantreden in de laatste voorbereidingswedstrijd van Zulte Waregem tegen de Nederlandse Eredivisieclub Willem II.(TVW)