Zondag geen wedstrijd tegen KFC Dessel Sp. door coronabesmetting bij Winkel Sport

Winkel Sport moet niet de mat op op Terschueren. © VDB
Wouter Vander Stricht

Bij Winkel Sport is een speler besmet met Covid-19 en daardoor gaat de wedstrijd van het eerste elftal komende zondag 18 oktober thuis tegen KFC Dessel Sp. niet door. Ook de beloften spelen hun wedstrijd niet.

Er was al heel wat te doen over de wedstrijd van komende zondag. In eerste nationale mag – of beter gezegd moet – gevoetbald worden, maar in Vlaanderen mogen kleedkamers en douches niet gebruikt worden. Heel bizar, want Winkel moest eigenlijk tegen een Antwerpse club spelen en dat team bezweet in een spelersbus terugsturen naar de heimat roept toch vraagtekens op. Ook eventuele alternatieven die Winkel Sport voorstelde, werden afgeblokt.

Derby niet in gevaar

Maar de wedstrijd wordt dus niet gespeeld. Bij Winkel Sport werd een coronabesmetting vastgesteld. Daardoor spelen zowel het eerste elftal als de beloften niet. Ook enkele beloften trainen immers met de A-kern. De training van vanavond is ook geannuleerd.

Omdat Winkel Sport vorig weekend niet moest spelen en het contact met de andere spelers beperkt was, hoeven niet alle spelers van de A-kern van Winkel Sport een coronatest te ondergaan. Enkel de bewuste spelers is nu in quarantaine.

Op zaterdag 24 oktober om 18 uur speelt Winkel Sport – als alles goed gaat – de derby op het veld van Mandel United.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier