KV Oostende onderhandelt momenteel met een nieuwe hoofdsponsor die logischerwijs prominent op de wedstrijdshirts zal pronken. Daarbij zou KVO dicht bij een deal staan met sportketen Decathlon. Het Franse merk zou niet alleen naamsvermelding op de truitjes krijgen, maar de shirts ook aanleveren.

De link tussen KVO en Decathlon is vrij duidelijk. De kustploeg heeft met Gauthier Ganaye een Noord-Franse algemeen directeur, terwijl Decathlon een kantoor heeft in Villeneuve-d'Ascq, op een steenworp van de stad Lille. Ook op commercieel vlak vullen de twee partners elkaar aan.

Leuk detail: Decathlon opende amper een maand geleden een nieuwe vestiging in Oostende. De overeenkomst is nog niet officieel, maar zit wel in de pijplijn. (TVA)

KV Oostende onderhandelt momenteel met een nieuwe hoofdsponsor die logischerwijs prominent op de wedstrijdshirts zal pronken. Daarbij zou KVO dicht bij een deal staan met sportketen Decathlon. Het Franse merk zou niet alleen naamsvermelding op de truitjes krijgen, maar de shirts ook aanleveren.De link tussen KVO en Decathlon is vrij duidelijk. De kustploeg heeft met Gauthier Ganaye een Noord-Franse algemeen directeur, terwijl Decathlon een kantoor heeft in Villeneuve-d'Ascq, op een steenworp van de stad Lille. Ook op commercieel vlak vullen de twee partners elkaar aan.Leuk detail: Decathlon opende amper een maand geleden een nieuwe vestiging in Oostende. De overeenkomst is nog niet officieel, maar zit wel in de pijplijn. (TVA)