Veel interesse voor G-voetbal

Net voor het uitbreken van het coronavirus werd de werking van het G-voetbal bij Club Roeselare voorgesteld. © SB
Redactie KW

De G-voetbalploeg van Club Roeselare krijgt vorm. Een 12-tal spelers en drie begeleiders schreven zich in. Bedoeling is om na een jaar trainen deel te nemen aan de competitie.

“Net voor het uitbreken van het coronavirus werd de werking van het G-voetbal bij Club Roeselare voorgesteld”, openen de verantwoordelijken Bjorn Grymonprez en Stefaan Bogaerts.

“Dat viel duidelijk niet in dovemansoren want in enkele weken tijd noteerden we toch al een twaalftal inschrijvingen van spelers en een drietal begeleiders. Het was zeker ook onze bedoeling om alle scholen in de regio met buitengewoon onderwijs aan te spreken hieromtrent, maar deze gesprekken hebben nog altijd niet kunnen plaatsvinden.”

Ingeschreven in Recreas

Wel al zeker is dat de omgeving rond het Rodenbachstadion volledig zal aangepast worden naar de normen van andersvaliden. Het zal bijvoorbeeld perfect mogelijk zijn om met een rolstoel tot aan het terrein te rijden. We zijn dus zeker overtuigd dat we na één jaar inoefenen zeker zullen kunnen starten in competitie. Vandaar ook dat we ons nu al ingeschreven hebben in de werking Recreas, speciaal bedoeld voor G-sporters in het algemeen.” (SBR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier