Tennisvoetballen met Tessa Wullaert in Oostende

De eerste wedstrijd van Tessa Wullaert, met haar teamgenoten, Laurens Huysentruyt en Matthias Devogele, organisatoren Sam Lietaert, Danny Vandeput en Henk Deschuytter en hun tegenstanders Herberg Cornelius/Goutry met Johan Vandenbussche, Steve Despodt en Klaas Goutry. © FRO
Redactie KW

De eerste editie van de Tennis Foot Cup@sea, met deelname van twintig ploegen en demonstraties van ‘gouden schoen’ Tessa Wullaert en voetbalgoochelaar Martijn Debbaut, is een groot succes geworden op het kunstgrasveld van de Schore in Oostende.

De eerste wedstrijden startten om 9 uur en Tessa Wullaert won, met haar team, De Rode Vlammen, twee wedstrijden op rij. Voor jong en minder jong was het een leuke ervaring om zoveel mogelijk punten te scoren met het hoofd, de knie of de voet.

Na de poulewedstrijden, de kwart en de halve finales werd de finale gespeeld door twee ervaren teams, de WAG’s uit Lokeren en ‘Tandjen Bij’. Onder grote belangstelling werd met de bal gegoocheld om die over het net te krijgen. Uiteindelijk ging de zege met 42-26 naar ‘Tandjen Bij’, een team uit Sint-Niklaas, dat al drie jaar samen speelt en ook al de Internationale Tennis Foot Cup van Lokeren op zijn naam schreef.

Ook na een hele dag tennisvoetbal en de nodige pintjes toonden Sam Andries, Dennis Joos en Gunnar Verhelst zich het meest complete trio.

Organisator Sam Litaert en zijn hele team medewerkers waren na afloop van het tornooi zeer tevreden en beloven dat er zeker een tweede editie komt.

(FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier