Menen krijgt op zijn donder van buur Gullegem

Sylvain Atieda wordt afgeremd door Lauden Hugelier. © (Foto VDB)

Menen verloor zondagmiddag met 0-3 van Gullegem.

SCT Menen dat de punten goed kan gebruiken, hoopte van buur FC Gullegem te winnen. Maar een zege zat er nooit in. De bezoekers waren veel doelgerichter dan de steeds maar talmende thuisploeg, wonnen met afgetekende 0-3 cijfers. Na een studieronde van een kwartier, zette bezoeker Coopman met een afstandsschot doelman Degruyter aan het werk. Even later, op hoekschop, ging een retro van Hugelier net naast. Het was slechts uitstel. Op het halfuur, opnieuw op hoekschop, kon de ongedekte Hugelier zijn ploeg op voorsprong koppen. Menen kon daar aanvallend weinig tegenover stellen. De Menense aanvallers zaten niet goed in de match, slaagden er zelden in om doelman Ampe te bedreigen. Na de rust leek het erop dat Menen scherper uit de kleedkamer kwam. De jonge Musenge kreeg de gelijkmaker aan de voet, maar kon die niet verzilveren. Het zou de thuisploeg zuur opbreken. Halfweg de tweede periode verdubbelde de ingevallen Coetsier de score. Twee minuten later, eveneens via de ingevallen Zmimer, zat Gullegem bij een 0-3 stand op rozen. een onmondig Menen moest in de nederlaag berusten.