Na een goede start, had Lendelede een mindere periode wat uiteindelijk resulteert in een 17 op 30. Zaterdag verloor Lendelede met 4-2 op het veld van Dosko Beveren. KFC Lendelede had voor het seizoen de ambitie uitgesproken om zich te plaatsen voor de eindronde. De laatste weken leek het enthousiasme ook wat uit de ploeg.

Hulptrainer Davy Ducatteeuw neemt tijdelijk de honneurs waar, met steun van sportief verantwoordelijke Kurt Vansteenkiste. Ondertussen gaat KFC Lendelede rustig op zoek naar een nieuwe T1.

Volgende zondag speelt Lendelede thuis de derby tegen VV Emelgem-Kachtem.

Na een goede start, had Lendelede een mindere periode wat uiteindelijk resulteert in een 17 op 30. Zaterdag verloor Lendelede met 4-2 op het veld van Dosko Beveren. KFC Lendelede had voor het seizoen de ambitie uitgesproken om zich te plaatsen voor de eindronde. De laatste weken leek het enthousiasme ook wat uit de ploeg.Hulptrainer Davy Ducatteeuw neemt tijdelijk de honneurs waar, met steun van sportief verantwoordelijke Kurt Vansteenkiste. Ondertussen gaat KFC Lendelede rustig op zoek naar een nieuwe T1.Volgende zondag speelt Lendelede thuis de derby tegen VV Emelgem-Kachtem.