https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Lauwenaar Dylan Seys in beeld bij Moeskroen

© belga
Christof Decraene

Begin december werd zijn contract bij het Nederlandse RKC Waalwijk ontbonden, maar de 23-jarige spits zou in beeld zijn om zijn carrière voort te zetten bij Moeskroen.

Dylan Seys had vorig seizoen met dertien doelpunten en negen assists een groot aandeel in de promotie van RKC Waalwijk naar de Eredivisie, maar dit seizoen was hij volledig uit beeld verdwenen. Hij mocht nog aan het seizoen beginnen – drie invalbeurten -, maar werd daarna door coach Fred Grim naar de beloften teruggezet. Daarna raakte Seys enkele keren in opspraak. Zo zou hij met overgewicht gekampt hebben en plaatste hij een filmpje op Instagram, waarop te zien was dat hij tijdens de thuiswedstrijd van RKC tegen Ajax meezong met nummers van de Amsterdamse fans. De video werd snel verwijderd, maar het kwaad was geschied voor de geboren Kortrijkzaan.

Begin december werd Seys’ contract ontbonden. Moeskroen, dat afgelopen zomer al interesse toonde in de spits, zou nu een uitweg bieden.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten