Na een halfuur moest KVO vrijdag met een man minder voort op bezoek bij Club Brugge. Vargas pakte tegen zijn voormalige broodheer een rode kaart, nadat hij met de studs op de enkel van verdediger Deli was gaan staan. Na een korte check bij de VAR sloot scheidsrechter Boterberg de Venezolaanse spits meteen uit.

Indien KV Oostende het voorstel had aanvaard, moest Vargas geschorst toekijken in de thuismatch tegen Anderlecht (1 december), de bekermatch tegen opnieuw Club Brugge (4 december) en de uitwedstrijd tegen Eupen (8 december). De kustploeg vecht het schikkingsvoorstel echter aan, zo maakte de club bekend via Twitter. De Venezolaanse spits zal dinsdag voor de Geschillencommissie verschijnen met het oog op een lichtere straf.

(Belga)

Na een halfuur moest KVO vrijdag met een man minder voort op bezoek bij Club Brugge. Vargas pakte tegen zijn voormalige broodheer een rode kaart, nadat hij met de studs op de enkel van verdediger Deli was gaan staan. Na een korte check bij de VAR sloot scheidsrechter Boterberg de Venezolaanse spits meteen uit.Indien KV Oostende het voorstel had aanvaard, moest Vargas geschorst toekijken in de thuismatch tegen Anderlecht (1 december), de bekermatch tegen opnieuw Club Brugge (4 december) en de uitwedstrijd tegen Eupen (8 december). De kustploeg vecht het schikkingsvoorstel echter aan, zo maakte de club bekend via Twitter. De Venezolaanse spits zal dinsdag voor de Geschillencommissie verschijnen met het oog op een lichtere straf.(Belga)