Milovic, een centrale verdediger, komt over van Osijek. De Kroaat heeft ook een verleden in China en bij Hajduk Split, waar hij ploegmaat was Antonio Milic, die Oostende ruilt voor Anderlecht.

"Na het vertrek van Milic hadden we centraal achterin absoluut versterking nodig en Milovic is de juiste man hiervoor", legt sportief directeur Hugo Broos uit. "Hij bewees zijn strepen al, is groot (1m95), kopbalsterk en is bovendien een leider. Ik weet dat transfers soms even op zich kunnen laten wachten, maar onze fans moeten weten dat we enkel communiceren als er op alle niveaus een akkoord werd bereikt. Dan pas is de transfer rond. Speculatie is voor de media. Ik kan zeggen dat we ook in andere dossiers dicht bij een overeenkomst staan."

Milovic, in 2015 eenmalig international, is de tweede aanwinst van KVO na de Albanese aanvaller Sindrit Guri. "Deze transfer toont aan dat we voor een goede mix van jong talent én ervaring gaan", stelt voorzitter Peter Callant. "Daarnaast is het belangrijk dat de mentaliteit van de spelers goed zit. Ze moeten hun shirt nat maken, dát willen de Oostendse fans zien. Milovic is zo'n speler en past perfect in het DNA dat we in de toekomst weer willen zien op KVO."

(BELGA)

Milovic, een centrale verdediger, komt over van Osijek. De Kroaat heeft ook een verleden in China en bij Hajduk Split, waar hij ploegmaat was Antonio Milic, die Oostende ruilt voor Anderlecht. "Na het vertrek van Milic hadden we centraal achterin absoluut versterking nodig en Milovic is de juiste man hiervoor", legt sportief directeur Hugo Broos uit. "Hij bewees zijn strepen al, is groot (1m95), kopbalsterk en is bovendien een leider. Ik weet dat transfers soms even op zich kunnen laten wachten, maar onze fans moeten weten dat we enkel communiceren als er op alle niveaus een akkoord werd bereikt. Dan pas is de transfer rond. Speculatie is voor de media. Ik kan zeggen dat we ook in andere dossiers dicht bij een overeenkomst staan."Milovic, in 2015 eenmalig international, is de tweede aanwinst van KVO na de Albanese aanvaller Sindrit Guri. "Deze transfer toont aan dat we voor een goede mix van jong talent én ervaring gaan", stelt voorzitter Peter Callant. "Daarnaast is het belangrijk dat de mentaliteit van de spelers goed zit. Ze moeten hun shirt nat maken, dát willen de Oostendse fans zien. Milovic is zo'n speler en past perfect in het DNA dat we in de toekomst weer willen zien op KVO."(BELGA)