Dewaele (20) en Vanhulle (19) ondertekenden een verbintenis tot het einde van deze voetbaljaargang. Beide beloften trainen al een heel seizoen met de A-kern mee.

Ook in de voorbereiding lieten ze fraaie dingen zien: Dewaele als talentvolle verdediger en rechtsachter, Vanhulle als snelle en sterke spits.

Oostendenaar Marvin Dewaele is neef van acteur en komiek Sebastien Dewaele. Hij speelt al zijn hele jeugd bij KVO. Jorben Vanhulle genoot een opleiding bij Club Brugge en stapte twee jaar geleden naar de Kustboys over. (TVA)

Dewaele (20) en Vanhulle (19) ondertekenden een verbintenis tot het einde van deze voetbaljaargang. Beide beloften trainen al een heel seizoen met de A-kern mee. Ook in de voorbereiding lieten ze fraaie dingen zien: Dewaele als talentvolle verdediger en rechtsachter, Vanhulle als snelle en sterke spits. Oostendenaar Marvin Dewaele is neef van acteur en komiek Sebastien Dewaele. Hij speelt al zijn hele jeugd bij KVO. Jorben Vanhulle genoot een opleiding bij Club Brugge en stapte twee jaar geleden naar de Kustboys over. (TVA)