Het werd in zomerse temperaturen een gezapig duel, waarin KV Kortrijk op voorsprong kwam via een strafschop van Teddy Chevalier. Nog voor de pauze werd de score tot 0-3 uitgediept via Hannes Van Der Bruggen en Tyron Ivanof.

Tweede helft

Na de rust kreeg Kortrijk meer ruimte en werd ook vlotter de weg naar doel gevonden. Abdul Ajagun en Idir Ouali zorgden voor de 0-5, daarna redde de Geluwse nieuwkomer Debeuf de eer. Het werd uiteindelijk nog 1-10 met goals van tester Touali, Attal, Ajagun, Ouali en een eigen doelpunt.

Meteen na die match vertrok de Kortrijkse delegatie op stage naar het Nederlandse Mierlo.

(CDW - foto Bart)

Het werd in zomerse temperaturen een gezapig duel, waarin KV Kortrijk op voorsprong kwam via een strafschop van Teddy Chevalier. Nog voor de pauze werd de score tot 0-3 uitgediept via Hannes Van Der Bruggen en Tyron Ivanof.Na de rust kreeg Kortrijk meer ruimte en werd ook vlotter de weg naar doel gevonden. Abdul Ajagun en Idir Ouali zorgden voor de 0-5, daarna redde de Geluwse nieuwkomer Debeuf de eer. Het werd uiteindelijk nog 1-10 met goals van tester Touali, Attal, Ajagun, Ouali en een eigen doelpunt. Meteen na die match vertrok de Kortrijkse delegatie op stage naar het Nederlandse Mierlo. (CDW - foto Bart)