KV Koksijde-Oostduinkerke treedt volgend seizoen enkel nog in vierde provinciale aan

© gf
© gf
Redactie KW

Wat al een tijdje in de lucht hing, werd vandaag bevestigd: KV Koksijde-Oostduinkerke zal volgend seizoen niet langer aantreden met een ploeg in eerste provinciale.

Het is de laatste weken zelden stil geweest in de bestuurskamer van de kustploeg. Verschillende spelers verlieten de club om volgend seizoen elders aan de slag te gaan en ook voorzitter Gery Geryl en verschillende andere bestuurleden dienden onlangs hun ontslag in.

Minder budget

Door de coronapandemie werd het budget van KVKO A serieus neerwaarts bijgesteld. Slechts drie spelers van KVKO A engageerden zich om volgend seizoen verder te voetballen voor de club.

Vandaag werd door het bestuur van KVKO (bij monde van jeugdvoorzitter Xavier Depaepe) officieel bekend gemaakt dat de club volgend seizoen nog enkel een fanionteam in vierde provinciale tussen de lijnen brengt. Marc Dawyndt, de huidige trainer van KVKO B zal de ploeg onder zijn hoede nemen.

“We hopen de vruchten te kunnen plukken van de verdere uitbouw van de jeugdwerking en de doorstroming te verzekeren. Volgend seizoen zullen we klinken op elke overwinning behaald door onze ploeg in vierde provinciale” aldus het bestuur van KV Koksijde-Oostduinkerke.

(PDC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier