KSV Veurne (3A) klaar voor nieuw seizoen: “Promotie als doel”

Nieuwkomers bij Veurne zijn Dobbe Stekelorum, Thijs Hatse en Jelle Rabaeys (allen Oostduinkerke), Glenn Verdonck (Keiem), Bert Verdonck (De Panne), Dylan De Bruyne, Wout Deruytter, Benjamin Georges, Boris Georges en Dennis Prazak (allen eigen jeugd). © MG
Redactie KW

Zoals gewoonlijk stelde KSV Veurne op het teambuildingsweekend de nieuwkomers voor komend seizoen voor.

KSV Veurne A (3A) slaagde er vorig seizoen niet in om via de eindronde de promotie naar tweede provinciale af te dwingen. Iets wat komend seizoen wel moet lukken.

Nieuwkomer Thijs Hatse is er alvast klaar voor. “Het is onze ambitie om beter te doen dan vorig seizoen en te promoveren“, weet de 23-jarige linksachter, die de overstap van KVV Oostduinkerke maakt. “Persoonlijk hoop ik om veel te spelen en een meerwaarde te kunnen betekenen. Met mijn ervaring in eerste provinciale moet ik deze ploeg zeker iets kunnen bijbrengen. In de eerste plaats wil ik mijn verdedigende taken naar behoren uitvoeren, maar ik hou ervan om te infiltreren en me ook aanvallend uit te leven.”

De Oostduinkerkenaar bewees in het verleden al dat hij het niveau van eerste provinciale aankan, maar nu zet hij dus een stapje terug. “Derde provinciale wordt nieuw voor mij, maar Veurne is een familiale en ambitieuze club waar ik meer speelgelegenheid dan bij Oostduinkerke hoop te krijgen. Ik volg Veurne overigens al een tijdje vanop afstand en ook vorig seizoen trokken ze al aan mijn mouw. Zo is de bal aan het rollen gegaan. Ik hoop samen met deze ambitieuze club de stap naar tweede provinciale te zetten. KSV beschikt over een mooie accommodatie die je zelfs in de hogere reeksen soms niet ziet.”

Voor het derde seizoen op rij zal er ook een Veurns B-team in competitie aantreden. Net als de voorbije seizoenen zal dat in vierde provinciale A zijn.

(SB – foto MG)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.