KSCT Menen krijgt pak slaag in Sint-Niklaas

Gianni Sennesael scoorde het enige Meense doelpunt. © VDB

Voor Menen gaat het van kwaad naar erger. Op Sint-Niklaas slikte de fusieploeg een zware 6-1-nederlaag. Meer dan ooit snakt Menen naar het einde van de competitie.

Menen, zonder de geschorste Valentin Mahieu, kon in de beginfase de schijn ophouden. De bezoekers kwamen weliswaar al vlug op achterstand, maar op het kwartier scoorde Gianni Sennesael vanop de stip de gelijkmaker. Menen hield daarna gelijke tred tot het op het halfuur een tweede doelpunt slikte. Net voor de rust werd het zelfs nog 3-1. Na een kwartier in de tweede helft keken de jongens van trainer Pascal Verriest tegen een 4-1-achterstand aan en waren al zeker dat er geen derde zege ging komen. In een overbodig laatste halfuur werd het voor Menen nog een zware afstraffing. Nooit eerder dit seizoen werd Menen op dergelijke zware cijfers getrakteerd. Sint-Niklaas doet een goede zaak voor het behoud en pakte in zijn laatste twee wedstrijden tegen Torhout en Menen zes op zes. Dat is minder goed nieuws voor FC Gullegem dat zondag (morgen) zeker moet winnen van Torhout. (Fonzie)

Menen: Degruyter, Schotte, Buysse, Vandendriessche, Meulenyzer, Vanaudenaerde, Peers, Simoës (65′ Verbrugghe), Nadji (72′ Musenge), Vancraeyveldt (46′ Cardon), Sennesael.