KRC Harelbeke – VW Hamme blijft 0-0

KRC Harelbeke bleef steken op een gelijkspel tegen VW-Hamme.

Harelbeke speelde een minder sterke wedstrijd en toonde te weinig scherpte, zeker in de eerste helft. De eerste dreiging kwam van Hamme. Pas na een halfuur kwam Harelbeke opzetten. Betremieux bracht de bal voor doel maar Cremers was net te laat. Met een individuele actie ging Cremers zijn kans. Een vrije trap van Vandenbroucke ging naast.

Na de rust had Degrendel moeite met een vrijschop van Ponnet. Vandenbroucke zag zijn vrije trap op de paal stranden. De Harelbeekse doelman was alert bij een schot van De Man. Na een knappe aanval drukte Noppe af maar de doelman van Hamme bracht redding. In de slotfase schoot Mingiedi de 0-1 naast de paal en miste Betremieux aan de overzijde de 1-0. (JD)

Harelbeke: Degrendel, Van Damme, De Smet, Notebaert, Cremers, Vandenheede (63′ Harinck), Derieuw, Van Den Bogaerde (27′ Noppe), Vanneste, Vandenbroucke, Betremieux.