Kenny Plysier nieuwe hoofdtrainer bij dames SK Staden C

Kenny Plysier. © (foto EF)
Redactie KW

De sportieve damescel van SK Staden moest voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdcoach voor de C-ploeg, dat uiteindelijk tweede is geworden in derde provinciale na het ongenaakbare Rumbeke.

Uiteindelijk is nu Kenny Plysier aangeduid als opvolger voor Stefaan Floréal. Eerstgenoemde is geen onbekende in het Stadens voetbalmilieu want eerder was hij er nog jeugdtrainer. De voorbije jaren nam hij de sportieve teugels in handen bij de dames van Brielen Sport.

Verantwoordelijke Leen scheldeman moet nu enkel nog op zoek naar een nieuwe trainer voor de B-ploeg. Patrick Bouckaert zal immers binnen de vereniging een andere functie op zich nemen. “Verder zoeken we ook nog naar enkele speelsters voor onze A en B-ploeg ter vervanging van enkele speelsters die ons verlaten. Zo tekende Birgit Courtens ondertussen al bij Dadizele.”

Eventuele kandidaten voor het trainerschap van de B-ploeg (2e provinciale) of speelsters kunnen contact opnemen met voorzitter Brecht Seys op brechtseys1@hotmail.com of bij sportief verantwoordelijke Leen Scheldeman op leenscheldeman@telenet.be

(SBR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier