Trouwe sponsors verlengen hun engagement bij Zulte Waregem

Esseveevoorzitter Carl Ballière is gelukkig met de contractverlengingen.©YORICK JANSENS BELGA
Esseveevoorzitter Carl Ballière is gelukkig met de contractverlengingen.©YORICK JANSENS BELGA
Redactie KW

Ook voetbalclubs kraken in coronatijden harde noten. Elke (financiële) opsteker is in deze periode dan ook absoluut welkom. Bij Zulte Waregem zijn ze dan ook verheugd over de verlenging van de contracten van twee belangrijke sponsors. Zowel Willy Naessens als Groep Huyzentruyt blijven drie jaar langer partner van Essevee.

Groep Huyzentruyt en Willy Naessens zijn al een hele tijd sponsor van Essevee en houden aan die samenwerking vooral positieve gevoelens over. Er waren dan ook verschillende argumenten om de fusieclub te blijven steunen.

“We zijn tevreden over het pad dat we samen al hebben afgelegd”, stipt Dirk Deroose, ceo bij Willy Naessens, aan. “Bovendien wijzen onze neuzen over heel wat zaken in dezelfde richting. Zo besteedde het management van Essevee altijd al veel belang aan een samenwerking op langere termijn. Net als in ons bedrijf merken we dat waarden zoals transparantie, eerlijkheid en enthousiasme er prioritair zijn.”

“Het is voor voetbalclubs tegenwoordig niet evident om ambitieus te blijven, maar bij Zulte Waregem zijn ze dat wel degelijk nog altijd”, vult Philippe Huyzentruyt van de gelijknamige bouwgroep aan. “We merken bij Essevee ook een hoge mate van klantgerichtheid. Laat ons zeker ook niet vergeten dat een namiddag of avond voetbalvertier een uitstekende gelegenheid blijft om in een gezellig kader (nieuwe) klanten en leveranciers te ontmoeten. We kijken er dan ook naar uit om, samen met die mensen, binnenkort weer naar het stadion te mogen afzakken om er topvoetbal te mogen bekijken en voor en na de wedstrijd de onderlinge banden te versterken.” (BVC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier